Op zoek naar een idee moederdagmenu?

Moederdag is dé gelegenheid om onze moeders te eren en te laten zien hoe speciaal ze voor ons zijn. Het is het perfecte moment om ze te overladen met liefde, waardering en natuurlijk een onvergetelijke viering. En wat dacht je van een unieke en smaakvolle manier om Moederdag te vieren? Laat me je voorstellen aan het idee van een heerlijke BBQ-catering die je moeder zal laten stralen van geluk!

idee moederdagmenu

VOORAF

Carpaccio rol gevuld met pesto, pijnboompitten,
grand pardano

Of

Gerookte zalm met
asperges en dille crème

HOOFDGERECHT

Kip of varkenshaas saté met kool salade en rozeval aardappelen uit de oven
Of
Hollandse asperges (aa) met boeren achterham, oven aardappelen, ei en boter saus
Of
Varkenshaas met brie ,bospaddelstoelen saus , oven aardappelen en koolsalade

NAGERECHT

Chocolademousse
van callebout

Of


Hollandse aardbeien
met room

Onze moeders verdienen alleen het beste, en daarom is een BBQ-catering een geweldig idee. Stel je voor: een zonnige dag in de tuin of op het terras, omringd door geliefden, terwijl de geur van sissend vlees en gegrilde groenten de lucht vult. Een BBQ is niet alleen een maaltijd; het is een ervaring. Het is informeel genoeg om iedereen op zijn gemak te stellen, maar toch bijzonder genoeg om een speciale gelegenheid te vieren.

Tijdens deze Moederdag hoef je je nergens zorgen over te maken. Laat de catering over aan professionals die zorgen voor alles, van de voorbereiding tot het opruimen. Je moeder zal verrukt zijn om even niet in de keuken te hoeven staan en gewoon te genieten van het gezelschap van haar dierbaren.

Denk aan sappige steaks, perfect gegrilde kip, smaakvolle vegetarische opties en bijgerechten die je doen watertanden. En natuurlijk mogen we de desserts niet vergeten – van verrukkelijke taarten tot verfrissend fruit. Deze culinaire verwennerij zal je moeder het gevoel geven dat ze echt wordt gevierd op haar dag.

Een BBQ is ook een geweldige manier om herinneringen te creëren. Laat iedereen zijn favoriete gerecht meebrengen of deel verhalen rondom de grill. Het zal een dag worden waarop gelach, liefde en genot centraal staan.

Dus, dit jaar, denk eens buiten de traditionele brunches en bloemen. Verras je moeder met een Moederdag BBQ-catering die haar zal laten zien hoeveel ze voor je betekent. Laat haar ontspannen en genieten terwijl jullie samen een onvergetelijke dag beleven. Het zal een Moederdag zijn die ze altijd zal koesteren. Meer nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ga, bij interesse in heerlijk verse broodjes en lunchcatering, eens kijken op Broodjes-catering.nl!