Je bekijkt nu De perfecte BBQ regelen doe je bij de BBQ Specialist
  • Bericht gepubliceerd op:06/03/2023

De perfecte BBQ regelen doe je bij de BBQ Specialist. Wil je een fantastische BBQ organiseren zonder de stress en het gedoe van het boodschappen doen, het voorbereiden van het eten en de logistiek? Dan is het inhuren van een BBQ op locatie de perfecte oplossing voor je! Met een mobiele kok op locatie hoef je je geen zorgen te maken over de ingrediënten, de bereiding of zelfs de drankjes – alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld. Bovendien kun je je volledig richten op je gasten en genieten van de culinaire ervaring die de mobiele kok je biedt. Kies voor gemak, comfort en een onvergetelijke ervaring en boek vandaag nog jouw BBQ op locatie! Toch liever zelf aan de slag? Dan kan natuurlijk ook! 

 

De verschillende mogelijkheden 

Een BBQ organiseren lijkt op het eerste gezicht misschien simpel: je haalt wat vlees, groente en drankjes in huis en steekt de barbecue aan. Maar wie al eens een BBQ heeft georganiseerd, weet dat er veel meer bij komt kijken dan je op voorhand zou denken. Of je nu een BBQ voor 4, 6 of zelfs 20 personen moet organiseren, er zijn heel wat zaken waar je aan moet denken. Allereerst is het belangrijk om te bedenken wat je precies wilt serveren. Naast vlees en groenten heb je ook sauzen, salades en brood nodig. Zorg dat je voor iedereen iets lekkers in huis hebt en houd rekening met eventuele dieetwensen of allergieën van je gasten. Om volledig te worden ontzien, is de BBQ Specialist er om je te helpen! 

 

Vleespakketten 

De BBQ specialist heeft een breed scala aan vleespakketten. Zo kun je kiezen uit meerdere complete pakketten.

 

Mix en vega pakketten 

Aan alles is gedacht, zo ook aan de visliefhebbers en veganisten onder ons. Met het luxe bbq pakket heb je niet alleen vlees, maar ook een heerlijke gamba spies en een zalmfilet in olie. Kies je voor de vegetarische BBQ, dan kan dat ook! Deze pakketten bevatten naast vlees, vis en groente ook stokbrood, sauzen en salades. Alles om van jouw BBQ een onvergetelijke middag of avond te maken. Wel hebben deze pakketten als voordeel dat ze je volledig ontzorgen. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is het eten bereiden. Voor de rest worden bordjes, bestek en ook de BBQ met gas bij je thuis geleverd. Ook over het schoonmaken hoef je je geen zorgen te maken. Je mag alles namelijk gewoon weer vies inleveren, zonder dat je hier extra voor hoeft te betalen. 

 

Buitenlandse pakketten 

Naast de bekende vlees, mix en ook vega pakketten, kun je bij de BBQ specialist ook terecht voor complete BBQ pakketten. Vooral tijdens de warme zomermaanden, waan je je in een waar paradijs wanneer je met de zon in je gezicht, een verfrissend drankje en een bordje met eten aan tafel zit. 

 

Aan werkelijk alles is gedacht 

Het regelen van het vlees en ook de BBQ zelf is vaak al een flinke klus, maar natuurlijk nog lang niet alles. Wat dacht je van het drinken, de verschillende wensen en daarmee ook de kans dat je tekort komt. Ook voor allerlei verschillende gekoelde dranken ben je bij de BBQ specialist aan het juiste adres. Het grote voordeel hieraan is, is dat je alleen betaald wat er daadwerkelijk wordt gedronken. Zo weet je namelijk niet alleen zeker dat je altijd voldoende hebt, maar hoef je ook niet bang te zijn dat je met aangebroken flessen blijft zitten, waar je uiteindelijk niets meer mee doet. 

 

Volledig ontzorgd door de Braadmeesters 

Wil je naast een volledig samengesteld BBQ-pakket, nu ook iemand op locatie die alles voor je regelt? Dat kan! Wist je namelijk dat we bij de BBQ specialist ook een Braadmeester hebben, die bij jouw op locatie alles voor je regelt. Vooral voor een wat groter evenement is dit ideaal. Zo hoef je je niet alleen geen zorgen te maken over het feit dat er iemand achter de BBQ staat, maar weet je ook zeker dat alles op de juiste manier wordt gekruid en gegaard.  

 

Zelf aan de slag 

Toch liever zelf achter BBQ staan? Dat kan natuurlijk ook! Vooral wanneer je met een wat select gezelschap bent, is prima om af en toe de tang door te geven, zodat jullie om de beurt achter de BBQ staan. Het namelijk niet leuk dat er iemand continu verantwoordelijk is voor het in de gaten houden van het eten. Wat wel belangrijk is, is dat je weet hoe je bepaalde vlees- en vissoorten moeten worden bereid. Het is natuurlijk zonde dat je een heerlijk stukje vlees, vis of groente te lang op de BBQ laat liggen. Uiteraard voorzien we je daarom niet alleen van heerlijke verse producten, maar vertellen we je ook met alle liefde hoe je ze perfect kunt klaarmaken. Zo kun je dus ook prima zelf je eigen vlees, vis en groenten garen. 

 

Grote groep? Kies voor een braadmeester 

Organiseer je een BBQ voor een flinke groep mensen? Dan is het aan te raden om een braadmeester in te huren. Niet alleen scheelt het je een hele hoop tijd en werk, maar geeft het je ook de mogelijkheid om zelf optimaal te kunnen genieten van een feestje. Mede doordat de Braadmeesters van de BBQ specialist als geen ander weten hoe het eten moet worden bereid, zullen niet alleen jijzelf, maar ook je gasten het als een complete ervaring ervaren. Dus organiseer je binnenkort een BBQ en wil je niet zelf aan het werk? Bestel dan direct naast één van de heerlijke vleespakketten, ook je braadmeester mee! Heb je eventueel nog vragen of andere zaken die je wilt bespreken? Schroom dan niet en neem direct contact met ons op!