BBQ WORKSHOP ALS BEDRIJFSUITJE OF FEEST

Een BBQ Workshop is een goed idee voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met je vrienden. Een workshop leert jou meer over ingrediënten en bereidingstechnieken.

Ga dus zelf aan de slag en geniet van de heerlijkste gerechten! Dit onder professionele begeleiding. Bij de BBQ-specialist kan je kiezen uit verschillende BBQ Workshops.  Dit kan bij jou op locatie/ bedrijf of bij ons op de Peppelkade in Houten.

BBQ WORKSHOP

1. Outdoor cooking experience

Wil je leren wat je op verschillende BBQ’s, Smokers en open vuur kan maken! Deze workshop vertelt jou dat!
Deze 4 uur durende workshop staat in het teken van buiten koken. Na een drankje gaan we vol goede moed aan de gang. We beginnen met alles aan te steken, het hout en de kolen. Dan worden er mooie stukken vlees gegrild, gerookt en low en slow bereid. Hele zijdes vis boven open vuur garen en roken, groenten gepoft en bewerkt.

Workshop informatie
– Duur: Ca. 4 uur
– Deelnemers: Vanaf 15 personen
– Prijs p/p: € 67,50

2. Koken op een Big Green Egg (starter)

Voor de startende BBQ’er

Ben je nieuw op het BBQ-vlak of wil je meer weten over de basisprincipes van een big green Egg? Dan ben je hier aan het goede adres. De 4 uur durende workshop neemt je mee in de wereld van de keramische BBQ. We starten met een drankje en dan leggen we uit wat we gaan doen die dag en hoe. Hierna ga je aan de gang. We zullen je leren hoe je de BBQ aansteekt, temperatuur controleert, op hoge temperatuur grilt, low and slow kookt, poft in de kolen, direct en indirect gaart. Dit allemaal met mooie picanha, Côte de boeuf, spek, zalm, gamba’s, verschillende soorten groente en nog veel meer. Daarbij maken we een aantal sausjes, om het compleet te maken.

Workshop informatie
– Duur: Ca. 4 uur
– Deelnemers: vanaf 15 personen
– Prijs p/p: € 77,50

3. Custom BBQ Workshop

Of je nu op zoek bent naar een gezellige en leerzame dag voor een groep vrienden, een leuk bedrijfsuitje voor jou en je collega’s, Koken met Bob biedt op maat gemaakte BBQ-workshops op locatie. Koken met Bob verzorgd workshops voor besloten groepen en kan productdemonstraties verzorgen.
Neem contact op indien je interesse hebt in een Custom BBQ Workshop. Voor deze workshop kan er een keuze gemaakt worden uit gerechtjes die van tevoren gekozen worden. Zo kunt u zelf uw workshop samenstellen.

Workshop informatie
– Duur: Ca. 4,5 uur
– Deelnemers: vanaf 15 personen
– Prijs p/p: € 87,50

4. Koken op de Big Green Egg (pro)

Voor de gevorderde BBQ’er

Heb je al ervaring met koken op een BGE, dan is dit een workshop voor jou! 5 uur lang de mooiste gerechten maken op een BGE! Met deze workshop gaan we na een drankje gelijk aan de gang! Uitbenen van een voorbout en deze opbinden met een lekkere vulling, het roken van vis op een plank, caveman style braden, beef wellington, schaaldieren bereiden (kreeft of reuze gamba’s of langoustines). Hier komen nog lekkere sausjes en groente van de BBQ. Als afsluiting maken we nog een overheerlijk dessert van de BBQ.
De workshops van de BGE zijn toepasbaar op elke Keramische BBQ, dus heb je een bastard, kamado joe of een primo, ook daar kunnen we de workshop op geven.

Workshop informatie
– Duur: Ca. 5 uur
– Deelnemers: vanaf 15 personen
– Prijs p/p:  97,50

5. I want it all

Wil je het mooiste vlees en de lekkerste vis, dan is deze workshop voor jou! Het bereiden van het mooiste Angus rund, Iberico-varken, kreeft en lamsrug. Na een warm welkom gaan we in kleine groepen aan de slag. We demonstreren de verschillen in luxe vleessoorten en vissen. We gaan met oesters aan de gang en zullen een tomahawksteak caveman style bereiden. Al dat lekkers kunt u dan later zelf nog eens maken en schitteren bij vrienden, familie en collega’s.

Workshop informatie
– Duur: Ca. 4 uur
– Deelnemers: vanaf 15 personen
– Prijs p/p: € 125,-

6. Little green bag

Vegetarische workshop
Het antwoord op al jou vragen die je hebt omtrent vegetarisch BBQ’en.
Het poffen, roken, grillen en bakken van allemaal verschillende soorten groente en fruit. Alles wat je altijd hebt willen weten! Exotische groente en fruit, zoals jackfruit, maken van een vegan poke bowl. Weer eens iets anders dan altijd maar vlees.

Workshop informatie
– Duur: Ca. 4 uur
– Deelnemers: vanaf 15 personen
– Prijs p/p: € 65,-

LEER NIEUWE KOOKTECHNIEKEN MET EEN BBQ WORKSHOP!

BBQ WORKSHOP KOOKTECHNIEKEN

Deelnemen aan een BBQ workshop is een uitstekende manier om nieuwe smaken te verkennen en te hechten met anderen in een gezellige sfeer. Je krijgt de kans om je grill vaardigheden te oefenen, te experimenteren met verschillende ingrediënten en kruiden, en je culinaire creaties te delen met anderen.

Of je nu op zoek bent naar een unieke teambuilding-activiteit voor je bedrijf of een verfrissende en plezierige manier om geliefden samen te brengen, een BBQ workshop is een uitstekende keuze. Met deskundige instructeurs en een ontspannen sfeer is het de perfecte gelegenheid om te leren, contact te maken en plezier te hebben.