Je bekijkt nu BBQ op locatie voor bedrijven
  • Bericht gepubliceerd op:13/03/2023

Een barbecue op locatie is een fantastische manier om een bedrijfsevenement of personeelsfeest tot een groot succes te maken. Het is een informele en gezellige manier om het personeel bij elkaar te brengen en te genieten van lekker eten en drinken. Tijdens een barbecue op locatie kunnen medewerkers ontspannen en genieten van een informele sfeer. Er is vaak een grote verscheidenheid aan eten beschikbaar, zoals vlees, vis en vegetarische opties, zodat er voor ieder wat wils is. Het is ook een geweldige manier om nieuwe smaken en gerechten uit te proberen en om samen te genieten van het bereiden van het eten. Uiteraard heb je de keuze om zelf achter de BBQ te gaan staan, maar is de perfecte BBQ er natuurlijk één die volledig van A tot en met Z voor je wordt geregeld. Hoe dit werkt en welke voordelen het heeft, vertellen we je in dit artikel. 

 

Wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van een BBQ? 

Op het eerste gezicht lijkt het organiseren van een barbecue misschien simpel: je haalt wat vlees, groenten en drankjes in huis en steekt de barbecue aan. Maar wie al eens een BBQ heeft georganiseerd, weet dat er veel meer bij komt kijken dan je op voorhand zou denken. Of je nu een kleine of grote BBQ moet organiseren, er zijn veel zaken waar je aan moet denken. 

 

Het is belangrijk om te bedenken wat je precies wilt serveren. Naast vlees en groenten heb je ook sauzen, salades en brood nodig. Zorg ervoor dat je voor iedereen iets lekkers in huis hebt en houd rekening met eventuele dieetwensen of allergieën van je gasten. Het regelen van de boodschappen, het schoonmaken van de barbecue en het opzetten van de juiste sfeer zijn allemaal taken waar je aan moet denken bij het organiseren van een barbecue. 

 

Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken wanneer je de hulp van de BBQ specialist inschakelt. Wij bieden een compleet pakket aan, inclusief vlees, vis en vegan opties, salades, sauzen en brood. We kunnen ook zorgen voor borden, bestek en andere toebehoren en zelfs een kok op locatie om de barbecue volledig voor jou te verzorgen. Zo kun jij volledig ontzorgd genieten van een geslaagde barbecue. 

 

Kies voor een kok op locatie 

Eén van de belangrijkste voordelen van een mobiele kok op locatie is de flexibiliteit. Bedrijven hoeven zich geen zorgen te maken over het transport van voedsel, apparatuur en andere benodigdheden. Een mobiele kok kan alles ter plekke verzorgen en zorgen voor een smakelijke barbecue-ervaring. Omdat het een flinke uitdaging is om voor tientallen mensen alles te regelen, is het niet alleen handig om iemand op locatie te hebben die het eten voor je bereid, maar ook dat alle randzaken worden geregeld. 

 

Zelf barbecueën 

Wanneer bedrijven ervoor kiezen om een barbecue te organiseren, hebben ze de optie om zelf te gaan barbecueën of om een professionele kok op locatie in te huren. Het zelf bereiden van het voedsel kan een leuke activiteit zijn, maar kan ook veel tijd en moeite kosten, vooral als er geen ervaren koks aanwezig zijn binnen het bedrijf. 

 

Het inhuren van een mobiele kok kan dan ook een zeer goede optie zijn voor bedrijven die graag willen genieten van een heerlijke barbecue zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereiden van het voedsel. Een mobiele kok kan niet alleen het voedsel op locatie bereiden, maar ook zorgen voor de nodige hygiëne en veiligheid tijdens het koken. Zo kun je als bedrijf zorgeloos genieten van het heerlijke eten dat geserveerd wordt. 

 

Bovendien is een mobiele kok vaak flexibel en kan hij of zij zich aanpassen aan de wensen van het bedrijf. Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld kiezen voor verschillende soorten pakketten, zoals vlees-, vis- en veganistische opties, afhankelijk van de voorkeuren van de gasten. Daarnaast kan een mobiele kok ook zorgen voor de nodige bijgerechten, zoals salades en broodjes. 

 

Het inhuren van een mobiele kok heeft nog een ander voordeel: het kan bijdragen aan een betere sfeer en een gezellige tijd voor alle aanwezigen. Een mobiele kok kan namelijk niet alleen zorgen voor heerlijk eten, maar ook voor een geweldige sfeer tijdens het evenement. Het is dus zeker de moeite waard om te overwegen om een mobiele kok in te huren voor een bedrijfsbarbecue. 

 

Verschillende soorten pakketten waaruit je kunt kiezen 

Kies je voor een volledig verzorgde BBQ op locatie van de BBQ specialist, dan heb je de keuze uit allerlei verschillende pakketten. Bij de BBQ specialist kun je kiezen uit diverse vleespakketten, passend bij jouw wensen. Zo bieden wij onder andere een budget pakket aan, bestaande uit een speklap, gegaarde hamburger, shaslick en een heerlijk BBQ-worstje. Daarnaast hebben wij ook medium en luxe bbq pakketten beschikbaar. Let er wel op dat de benodigde borden, bestek en andere toebehoren niet worden meegeleverd bij deze pakketten. Ze zijn dus ideaal als je zelf wilt barbecueën en geen gebruik wilt maken van onze brandmeester(s). 

 

Zelf de borden en het bestek wordt geregeld 

Een barbecue organiseren kan een leuke en gezellige aangelegenheid zijn, maar het brengt vaak ook een heleboel werk met zich mee. Zo moet je niet alleen nadenken over het eten en drinken, maar ook over het servies en bestek. Gelukkig is dat geen enkel probleem en kan de BBQ specialist je hierbij natuurlijk ook gewoon volledig ontzorgen. 

 

Naast het aanbieden van heerlijke vleespakketten, vispakketten en vegan pakketten, neemt de BBQ specialist namelijk ook de borden en het bestek mee, die nodig zijn tijdens het barbecueën. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het afwassen van het servies na afloop van de barbecue. Je kunt gewoon genieten van het heerlijke eten en de gezellige sfeer, terwijl de BBQ specialist zorgt voor de rest. 

 

Dit is vooral handig voor bedrijven die een barbecue willen organiseren op hun eigen locatie, maar niet over de benodigde materialen beschikken. Zo kan de BBQ specialist niet alleen zorgen voor het voedsel, maar ook voor alle randzaken zoals borden, bestek en eventueel zelfs dranken. Dit zorgt voor een zorgeloze barbecue-ervaring, waarbij je alleen maar hoeft te genieten van het lekkere eten en de gezelligheid met je collega’s of vrienden en familie.