0346-580 580

BBQ CATERING OOK VOOR KLEIN BUDGET!

De Mobiele BBQ verzorgt heerlijke ambachtelijke BBQ CATERING die geheel op je wens kan worden afgesteld. Alle ingrediënten zijn steeds vers.  Vers kwaliteitsvlees van de slager, lekkere verse groenten van de plaatselijke groenteboer en allerlei in huis bereide smakelijke gerechten.

BBQ PAKKETTEN EXTRA VOORDELIG

De Mobiele BBQ biedt ruime keuze in zorgvuldig samengestelde pakketten, van vlees, vis en vegetarisch tot aan salades en sauzen. Niets is te gek! Ons BASIS BBQ Pakket is bijzonder voordelig en toch al uitgebreid. Zo krijg je een sappige Hamburger en Biefstuk, maar ook Kipspies en Gemarineerde karbonade zijn van de partij. Bovendien zijn er verse Mini broodjes met  Kruidenboter en Roomboter vergezeld door een smakelijke Potato salade met Knoflook-, cocktail-en zigeunersaus en Rauwkost salade. Ook aan de kleintjes is gedacht met een aangepaste KINDER BBQ en wie extra veel trek heeft zit goed met de EXTRA BBQ. Kortom, voor elk wat wils!

KORTING OP COMPLETE PAKKETTEN.

Toch maken wij het graag nog aantrekkelijker, door korting te geven op complete pakketten vanaf bepaalde aantallen. Hoe meer je namelijk bestelt, hoe hoger de korting. Wacht dus niet langer en ga direct naar onze webshop om je BBQ te bestellen!

VEGETARISCH OF DIEET?

Ook zonder vlees kan een barbecue super lekker en gezellig zijn. Dieet? Geen probleem! Via onze webshop kun je makkelijk Vegetarische of Halal producten bestellen.  Vraag maar gerust naar de mogelijkheden, in overleg is veel mogelijk!

BRAADMEESTER OP LOCATIE

BBQ CATERINGWie echt helemaal wil genieten samen met vrienden, familie of collega’s, bestelt via onze webshop één,  twee of drie braadmeesters bij de barbecue. Onze braadmeester blijft maximaal 3 uur en neemt de hele op- en afbouw voor zijn rekening. Hoe relaxed is dat!

ALTIJD INBEGREPEN:

  • Geen stapels afwas na het feest, wij nemen alles mee en doen de afwas!
  • Gratis gebruik van de BBQ incl. gas
  • BBQ gereedschap
  • Brood met kruidenboter
  • Borden en bestek.

BBQ CATERING OP LOCATIE

Ben je op zoek naar een unieke en smaakvolle manier om je volgende evenement te vieren? Overweeg dan eens BBQ catering op locatie! Of het nu gaat om een informele bijeenkomst met vrienden, een bedrijfsevenement, een bruiloftsfeest of een verjaardagsfeest, een BBQ op locatie voegt een heerlijke en ontspannen sfeer toe aan elke gelegenheid.

Met BBQ catering op locatie hoef je je geen zorgen te maken over het bereiden van het eten of het opruimen achteraf. Professionele cateringteams nemen al het werk uit handen, zodat jij en je gasten kunnen genieten van heerlijk eten en een zorgeloze ervaring.

Wat kun je verwachten van BBQ catering op locatie? Denk aan een uitgebreid menu met hoogwaardige ingrediënten en een scala aan smaken. Van sappige steaks en gegrilde kip tot verse zeevruchten en smakelijke vegetarische opties, er is voor elk wat wils. Laat je gasten smullen van heerlijke bijgerechten zoals maïskolven, gepofte aardappelen, knapperige salades en huisgemaakte sauzen.

VOORDELEN BBQ CATERING

Een BBQ op locatie biedt ook een interactieve ervaring. Gasten kunnen genieten van de sissende geluiden en heerlijke geuren rechtstreeks van de grill. Het is een geweldige manier om de sfeer te verhogen en gesprekken te stimuleren terwijl iedereen samenkomt rondom het vuur.

Een ander voordeel van BBQ catering op locatie is de flexibiliteit. Of je nu een intieme bijeenkomst in je achtertuin plant of een grootschalig evenement op een speciale locatie organiseert, professionele cateraars passen zich aan aan jouw wensen en behoeften.

En laten we de desserts niet vergeten! Sluit je BBQ-feest af met heerlijke zoetigheden zoals brownies, fruitsalades, geroosterde marshmallows of zelfs een decadente ijstaart.

Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, een BBQ op locatie is altijd een hit. Het voegt een informele en feestelijke sfeer toe aan elke gelegenheid, terwijl je gasten genieten van heerlijk eten en gezellig samenzijn.

Kortom, als je op zoek bent naar een memorabele en smaakvolle manier om je volgende evenement te organiseren, overweeg dan zeker BBQ catering op locatie. Laat professionals het werk doen terwijl jij ontspant en samen met je gasten geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring!

BARBECUE CATERING is een onderdeel van DE MOBIELE KOK.