0346-580 580

BBQ CATERING OOK VOOR KLEIN BUDGET!

De Mobiele BBQ verzorgt heerlijke ambachtelijke BBQ CATERING die geheel op je wens kan worden afgesteld. Alle ingrediënten zijn steeds vers.  Vers kwaliteitsvlees van de slager, lekkere verse groenten van de plaatselijke groenteboer en allerlei in huis bereide smakelijke gerechten.

BBQ PAKKETTEN EXTRA VOORDELIG

De Mobiele BBQ biedt ruime keuze in zorgvuldig samengestelde pakketten, van vlees, vis en vegetarisch tot aan salades en sauzen. Niets is te gek! Ons BASIS BBQ Pakket is bijzonder voordelig en toch al uitgebreid. Zo krijg je een sappige Hamburger en Biefstuk, maar ook Kipspies en Gemarineerde karbonade zijn van de partij. Bovendien zijn er verse Mini broodjes met  Kruidenboter en Roomboter vergezeld door een smakelijke Potato salade met Knoflook-, cocktail-en zigeunersaus en Rauwkost salade. Ook aan de kleintjes is gedacht met een aangepaste KINDER BBQ en wie extra veel trek heeft zit goed met de EXTRA BBQ. Kortom, voor elk wat wils!

KORTING OP COMPLETE PAKKETTEN.

Toch maken wij het graag nog aantrekkelijker, door korting te geven op complete pakketten vanaf bepaalde aantallen. Hoe meer je namelijk bestelt, hoe hoger de korting. Wacht dus niet langer en ga direct naar onze webshop om je BBQ te bestellen!

VEGETARISCH OF DIEET?

Ook zonder vlees kan een barbecue super lekker en gezellig zijn. Dieet? Geen probleem! Via onze webshop kun je makkelijk Vegetarische of Halal producten bestellen.  Vraag maar gerust naar de mogelijkheden, in overleg is veel mogelijk!

BRAADMEESTER OP LOCATIE

BBQ CATERINGWie echt helemaal wil genieten samen met vrienden, familie of collega’s, bestelt via onze webshop één,  twee of drie braadmeesters bij de barbecue. Onze braadmeester blijft maximaal 3 uur en neemt de hele op- en afbouw voor zijn rekening. Hoe relaxed is dat!

ALTIJD INBEGREPEN:

  • Geen stapels afwas na het feest, wij nemen alles mee en doen de afwas!
  • Gratis gebruik van de BBQ incl. gas
  • BBQ gereedschap
  • Brood met kruidenboter
  • Borden en bestek.

BBQ CATERING OP LOCATIE

Liever een barbecue buiten het bedrijf of huis? Ook dat kan want in de regio Utrecht hebben wij een locatie waar je de BBQ kunt laten doorgaan.
Vraag gerust naar de mogelijkheden!

BARBECUE CATERING is een onderdeel van DE MOBIELE KOK.