Zin in een heerlijke BBQ aan huis? 

Van een heerlijke barbecue genieten, maar  geen zin in al het gedoe dat erbij komt kijken? Bestel dan een BBQ aan huis! Bepaal zelf wat je wilt eten, hoe het bereid moet worden en wie de borden achteraf gaat afwassen. Zo geniet je zorgeloos van een heerlijke én gezellige maaltijd in de buitenlucht. Je hoeft niet eens de deur uit om boodschappen te doen. Hoe BBQ aan huis precies werkt lees je op deze pagina. 

BBQ catering Utrecht

Op zoek naar een geschikte BBQ catering in Utrecht?
De BBQ  SPECIALIST verzorgt betaalbare en goed verzorgde ambachtelijke BBQ catering in meerdere regio’s, waaronder Utrecht. Wij gebruiken enkel verse ingrediënten!
Vers kwaliteitsvlees van de slager, lekkere verse groenten van de plaatselijke groenteboer en allerlei in huis bereide smakelijke gerechten.

BBQ pakketten bestelling in Utrecht

De BBQ  SPECIALIST biedt ruime keuze in zorgvuldig samengestelde pakketten. Niet alleen vleesen vis maar ook vegetarisch en lekkere salades en sauzen. Niets is te gek!
Ons BASIS BBQ Pakket is bijzonder voordelig en toch al uitgebreid. Zo krijg je een sappige Hamburger en Biefstuk, maar ook Kipspies en Gemarineerde karbonade zijn van de partij. Bovendien zijn er verse Mini broodjes met Kruidenboter en Roomboter vergezeld door een smakelijke Potato salade met Knoflook-, cocktail-en zigeunersaus en Rauwkost salade.
Maar ook voor de kleintjes is er een aangepaste KINDER BBQ en wie extra veel trek heeft zit goed met de EXTRA BBQ. Kortom, voor elk wat wils!

BBQ CATERING @CITY NAAR WEBSHOP

Korting op complete pakketten bij BBQ catering Utrecht

Nog niet helemaal overtuigd= Wij maken het graag nog aantrekkelijker, door korting te geven op complete pakketten vanaf bepaalde aantallen. Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Wacht dus niet langer en ga direct naar onze webshop om je BBQ te bestellen!

Volop feesten met BBQ aan huis

Wanneer je zelf geen zin hebt om achter de professionele gasbarbecues plaats te nemen, is het ook mogelijk om een professionele roastmeester te boeken. Zo ben je gegarandeerd van een heerlijk lapje vlees, terwijl de gastheer en gastvrouw zich optimaal kunnen vermaken met de gasten. Deze vakkundige koks zorgen dat iedereen op hun wenken bediend wordt.

Geen kater na de barbecue

Gaat je voorkeur uit naar echt servies eet in plaats van plastic bordjes met bestek?BBQ aan huis daar uiteraard ook voor. Maak je niet druk over de afwas, na afloop nemen we alles weer mee zodat je niet urenlang hoeft op te ruimen en schoon hoeft te maken. Zo kunnen de festiviteiten tot in de kleine uurtjes doorgaan!

Ook vegetarisch of dieet

Via onze webshop kun je makkelijk Vegetarische of Halal producten bestellen.
Vraag maar gerust naar de mogelijkheden, in overleg is veel mogelijk!

BBQ braadmeester op locatie in Utrecht

Wie echt helemaal wil genieten samen met vrienden, familie of collega’s, bestelt via onze webshop één, twee of drie braadmeesters bij de barbecue.
Onze braadmeester blijft maximaal 3 uur en neemt de hele op- en afbouw voor zijn rekening. Hoe relaxed is dat!

BBQ catering Utrecht

BBQ CATERING AMSTERDAM BESTELLEN 1
BBQ catering ook te bestellen in Utrecht


ALTIJD INBEGREPEN:

  • Geen stapels afwas na het feest, wij nemen alles mee en doen de afwas!
  • Gratis gebruik van de BBQ incl. gas
    BBQ gereedschap
  • Brood met kruidenboter
  • Borden en bestek.

BBQ catering in Utrecht?

Liever een barbecue buiten het bedrijf of huis?
Ook dat kan want in de regio Utrecht hebben wij een locatie waar je de BBQ kunt laten doorgaan. Vraag gerust naar de mogelijkheden via onze contactpagina!

BBQ CATERING Utrecht is een onderdeel van DE MOBIELE KOK.

BBQ CATERING @CITY NAAR WEBSHOP