BBQ catering 's-Graveland

BBQ catering ‘s-Graveland

Op zoek naar een geschikte en betaalbare BBQ catering in ‘s-Graveland?
De BBQ SPECIALIST verzorgt betaalbare en goed verzorgde ambachtelijke BBQ catering in meerdere regio’s, waaronder ‘s-Graveland. Wij gebruiken enkel verse ingrediënten! Vers kwaliteitsvlees van de slager, lekkere verse groenten van de plaatselijke groenteboer en allerlei in huis bereide smakelijke gerechten.

BBQ pakketten bestellen in ‘s-Graveland

De BBQ SPECIALIST biedt ruime keuze in zorgvuldig samengestelde pakketten, van vlees, vis en vegetarisch tot aan salades en sauzen. in overleg is niets is te gek! Ons BASIS BBQ Pakket is bijzonder voordelig en toch al uitgebreid. Zo krijg je een sappige Hamburger en Biefstuk, maar ook Kipspies en Gemarineerde karbonade zijn van de partij. Bovendien zijn er verse Mini broodjes met Kruidenboter en Roomboter vergezeld door een smakelijke Potato salade met Knoflook-, cocktail-en zigeunersaus en Rauwkost salade. Maar ook voor de kleintjes is er een aangepaste KINDER BBQ en wie extra veel trek heeft zit goed met de EXTRA BBQ. Kortom, voor elk wat wils!

SNEL BBQ BESTELLEN!

Krijg korting op complete pakketten bij BBQ catering

Wij maken het graag nog aantrekkelijker, door korting te geven op complete pakketten vanaf bepaalde aantallen. Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Wacht dus niet langer en ga direct naar onze webshop om je BBQ te bestellen!

Ook vegetarisch of dieet

Via onze webshop kun je makkelijk Vegetarische of Halal producten bestellen.
Vraag maar gerust naar de mogelijkheden, in overleg is veel mogelijk!

BBQ braadmeester op locatie in ‘s-Graveland

Wie echt helemaal wil genieten samen met vrienden, familie of collega’s, bestelt via onze webshop één, twee of drie braadmeesters bij de barbecue. Onze braadmeester blijft maximaal 3 uur en neemt de hele op- en afbouw voor zijn rekening. Relaxed toch?

BBQ catering ‘s-Graveland

BBQ catering 's-Graveland


ALTIJD INBEGREPEN:

 • Geen stapels afwas na het feest, wij nemen alles mee en doen de afwas!
 • Gratis gebruik van de BBQ incl. gas
  BBQ gereedschap
 • Brood met kruidenboter
 • Borden en bestek.

Liever een barbecue buiten het bedrijf of huis?
Ook dat kan want in de regio ‘s-Graveland hebben wij een locatie waar je de BBQ kunt laten doorgaan. Vraag gerust naar de mogelijkheden via onze contactpagina!

BBQ CATERING ‘s-Graveland is een onderdeel van DE MOBIELE KOK.

SNEL BBQ BESTELLEN!

Ik ben verheugd om met je te delen hoe BBQ Catering ‘s-Graveland laten bezorgen niet alleen een culinaire ervaring toevoegt aan evenementen, maar ook een slimme keuze is voor jouw zakelijke groei en persoonlijke gemak. Hier zijn enkele redenen waarom onze diensten essentieel zijn voor jouw behoeften:

 1. Lokale Expertise: Als een lokale aanbieder begrijpen we de smaakpapillen van de inwoners van ‘s-Graveland. Onze BBQ-gerechten zijn zorgvuldig samengesteld om aan de lokale voorkeuren te voldoen, wat resulteert in tevreden gasten en herhaalde boekingen.

 2. Gemak en Tijdbesparing: Het laten bezorgen van BBQ catering bespaart jou en jouw team waardevolle tijd en moeite. In plaats van te worstelen met de voorbereidingen, kunnen jullie je concentreren op de kern van het evenement, terwijl wij zorgen voor de heerlijke gerechten, van grill tot tafel.

 3. Professionele Uitstraling: Voor zakelijke evenementen draagt onze hoogwaardige catering bij aan een professionele uitstraling. Het geeft jouw bedrijf de kans om indruk te maken op klanten, partners en werknemers met smaakvolle gerechten en onberispelijke service, allemaal met een lokale flair.

 4. SEO-optimalisatie: Door gebruik te maken van onze BBQ catering services en relevante zoekwoorden in je online content te integreren, verbeter je de SEO-ranking van je website. Dit vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf online, waardoor potentiële klanten je gemakkelijker kunnen vinden en benaderen.

 5. Aanpasbaarheid en Diversiteit: Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig evenement plant, onze BBQ-catering is flexibel en aanpasbaar aan jouw behoeften. We bieden een breed scala aan menu-opties, inclusief vegetarische en veganistische gerechten, om aan alle dieetwensen te voldoen.

Door BBQ Catering ‘s-Graveland te laten bezorgen, investeer je niet alleen in heerlijk eten, maar ook in jouw eigen succes. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we jouw evenement kunnen verbeteren met onze smakelijke gerechten en uitstekende service.