BBQ catering GOUDA

BBQ catering Gouda

Op zoek naar een geschikte BBQ catering in Gouda? De BBQ SPECIALIST verzorgt betaalbare en goed verzorgde ambachtelijke BBQ catering in meerdere regio’s. Enkel verse ingrediënten zijn goed genoeg! Vers kwaliteitsvlees van de slager, lekkere verse groenten van de plaatselijke groenteboer en allerlei in huis bereide smakelijke gerechten.

BBQ pakketten bestelling in Gouda

De BBQ SPECIALIST biedt ruime keuze in zorgvuldig samengestelde pakketten, van vlees, vis en vegetarisch tot aan salades en sauzen. Niets is te gek! Ons BASIS BBQ Pakket is bijzonder voordelig en toch al uitgebreid. Zo krijg je een sappige Hamburger en Biefstuk, maar ook Kipspies en Gemarineerde karbonade zijn van de partij. Bovendien zijn er verse Mini broodjes met Kruidenboter en Roomboter vergezeld door een smakelijke Potato salade met Knoflook-, cocktail-en zigeunersaus en Rauwkost salade. Maar ook voor de kleintjes is er een aangepaste KINDER BBQ en wie extra veel trek heeft zit goed met de EXTRA BBQ. Kortom, voor elk wat wils!

 

SNEL BBQ BESTELLEN!

Korting op complete pakketten bij BBQ catering Gouda

Wij maken het graag nog aantrekkelijker, door korting te geven op complete pakketten vanaf bepaalde aantallen. Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Wacht dus niet langer en ga direct naar onze webshop om je BBQ te bestellen!

Ook vegetarisch of dieet

Via onze webshop kun je makkelijk Vegetarische of Halal producten bestellen.
Vraag maar gerust naar de mogelijkheden, in overleg is veel mogelijk!

BBQ braadmeester op locatie in Gouda

Wie echt helemaal wil genieten samen met vrienden, familie of collega’s, bestelt via onze webshop één, twee of drie braadmeesters bij de barbecue.
Onze braadmeester blijft maximaal 3 uur en neemt de hele op- en afbouw voor zijn rekening. Hoe relaxed is dat!

BBQ CATERING GOUDA


ALTIJD INBEGREPEN:

  • Geen stapels afwas na het feest, wij nemen alles mee en doen de afwas!
  • Gratis gebruik van de BBQ incl. gas
    BBQ gereedschap
  • Brood met kruidenboter
  • Borden en bestek.

BBQ catering in Gouda?

Liever een barbecue buiten het bedrijf of huis? Ook dat kan want in de regio Gouda hebben wij een locatie waar je de BBQ kunt laten doorgaan. Vraag gerust naar de mogelijkheden via onze contactpagina! BBQ CATERING Gouda is een onderdeel van DE MOBIELE KOK.

SNEL BBQ BESTELLEN!