0346-580 580

BBQ BESTELLEN

Heb je zin in lekker eten en gezelligheid, zonder daar al te veel moeite voor te moeten doen? Dan wordt het tijd voor een heerlijke barbecue! Voor een verjaardag, een jubileum, een personeelsfeest of gewoon voor de gezelligheid, van een BBQ bestellen wordt iedereen vrolijk! Zeker wanneer je bedenkt dat al het werk uitbesteed kan worden aan professionele slagers, koks en bezorgers. Alle voordelen van een barbecue zonder de nadelen dus. Lees snel verder en ontdek waarom een BBQ bestellen zo ideaal is!

Trek jouw BBQ schort maar aan!

Ben jij die stoere kok (M/V) die staat te popelen om heerlijke lapjes vlees en vis dicht te schroeien op een hete barbecue, maar heb je geen zin in gehannes met kolen, of heb je geen geschikte (en dure) barbecue staan? Je kunt direct BBQ bestellen inclusief professionele gasbarbecues met gastank, en alles wat je nodig hebt voor een heerlijke, veilige en gebruiksvriendelijke barbecue. Heb je zelf geen tijd of zin om achter de grill plaats te nemen? Dat bestel je gewoon de diensten van een professionele grillmeester mee, zo hoef je alleen nog maar te smullen!

Wat kun je allemaal bestellen?

Bij BBQ bestellen kun je kiezen uit standaard pakketten op basis van vlees, vis en vegetarisch. Maar je kunt uiteraard ook jouw eigen barbecue pakketten samenstellen aan de hand van jouw voorkeuren én die van de gasten. Staan er vegetariërs op de gastenlijst? Dan bestel je een vegetarisch pakket. Zijn er mensen die geen varkensvlees eten? Geen probleem, dan stel je een pakket samen met sappig rundvlees, kip en heerlijk verse vis. Voor de Australische gasten prikken we gamba’s op een stokje, dan hebben ze direct dat ‘shrimp on the barbie’ gevoel. Vergeet ook niet onze heerlijke bijgerechten mee te bestellen zoals rauwkost, salades, sauzen en knapperig vers stokbrood.

BBQ bestellen van A tot Z

Hoewel iedereen houdt van barbecueën, zijn er altijd weer enkele nadelen die de pret wat bederven. Die nemen we allemaal weg. Je hoeft niet eerst een uur de barbecue op temperatuur te brengen, boodschappen doen wij al voor je bij de beste slagers, poeliers, viswinkels en traiteurs. Je hoeft als je wilt niet zelf achter de barbecue plaats te nemen (maar het mág wel), en na afloop laden we de apparatuur netjes weer in. Eten doe je van echt servies met echt bestek, helemaal in stijl dus. En afwassen is ook niet nodig want ook daar zorgen wij voor.

BBQ bestellen en alles tot in de puntjes verzorgd. Loopt het water je al in de mond?

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan voor een fantastische BBQ bij jouw thuis.

BBQ aan huis

ALTIJD INBEGREPEN:

  • Geen stapels afwas na het feest, wij nemen alles mee en doen de afwas!
  • Gratis gebruik van de BBQ incl. gas
  • BBQ gereedschap
  • Brood met kruidenboter
  • Borden en bestek.

 

BBQ AAN HUIS

Vraag gerust naar de mogelijkheden via onze contactpagina!
BBQ CATERING UTRECHT is een onderdeel van DE MOBIELE KOK.