0346-580 580

BBQ AMSTERDAM

Amsterdam staat  bekend als een kleurrijke wereldstad, met gezellige terrasjes en nog zo veel meer. BBQ Amsterdam verzorgt ambachtelijke BBQ catering in meerdere regio’s, waaronder ook Amsterdam. Enkel verse ingrediënten zijn goed genoeg!
Vers kwaliteitsvlees van de slager, lekkere verse groenten van de plaatselijke groenteboer en allerlei in huis bereide smakelijke gerechten.

BBQ PAKKETTEN

De BBQ SPECIALIST biedt ruime keuze in zorgvuldig samengestelde pakketten, van vlees, vis en vegetarisch tot aan salades en sauzen. Niets is te gek!
Ons BASIS BBQ Pakket is bijzonder voordelig en toch al uitgebreid. Zo krijg je een sappige Hamburger en Biefstuk, maar ook Kipspies en Gemarineerde karbonade zijn van de partij. Bovendien zijn er verse Mini broodjes met Kruidenboter en Roomboter vergezeld door een smakelijke Potato salade met Knoflook-, cocktail-en zigeunersaus en Rauwkost salade.
Maar ook voor de kleintjes is er een aangepaste KINDER BBQ en wie extra veel trek heeft zit goed met de EXTRA BBQ. Kortom, voor elk wat wils!

KORTING OP COMPLETE PAKKETTEN BIJ BBQ AMSTERDAM.

Mocht je nog niet overtuigd zijn, doen wij er nog een extra schepje bovenop, door korting te geven op complete pakketten vanaf bepaalde aantallen. Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Wacht dus niet langer en ga direct naar onze webshop om je BBQ te bestellen!

OOK VEGETARISCH, HALAL OF DIEET!

Via onze webshop kun je makkelijk Vegetarische producten bestellen.
Vraag maar gerust naar de mogelijkheden, in overleg is veel mogelijk!

BBQ BRAADMEESTER OP LOCATIE IN AMSTERDAM.

Wie echt helemaal wil genieten samen met vrienden, familie of collega’s, bestelt via onze webshop één, twee of drie braadmeesters bij de barbecue.
Onze braadmeester blijft maximaal 3 uur en neemt de hele op- en afbouw voor zijn rekening. Hoe relaxed is dat!

BIO BBQ LUXE CREATIVE

ALTIJD INBEGREPEN:

  • Geen stapels afwas na het feest, wij nemen alles mee en doen de afwas!
  • Gratis gebruik van de BBQ incl. gas
  • BBQ gereedschap
  • Brood met kruidenboter
  • Borden en bestek.

 

BBQ IN AMSTERDAM BESTELLEN

Vraag gerust naar de mogelijkheden via onze contactpagina!
BBQ AMSTERDAM is een onderdeel van DE MOBIELE KOK.