0346-580 580

BBQ AAN HUIS

Een heerlijke barbecue, maar zonder al dat werk dat erbij komt kijken? Bestel dan een BBQ aan huis! Je kunt zelf bepalen wat je wilt eten, hoe het bereid moet worden en zelfs wie de borden achteraf gaat afwassen. Klinkt goed toch? Zo geniet je zorgeloos van een heerlijke én gezellige maaltijd in de buitenlucht. Je hoeft niet eens de deur uit om boodschappen te doen. Hoe BBQ aan huis precies werkt lees je op deze pagina. 

Heb jij trek in een heerlijke barbecue, maar heb je geen zin in de poespas die erbij komt kijken? Bestel dan een BBQ aan huis! Je kunt zelf bepalen wat je wilt eten, hoe het bereid moet worden en wie de borden achteraf gaat afwassen. Zo geniet je zorgeloos van een heerlijke én gezellige maaltijd in de buitenlucht. Je hoeft niet eens de deur uit om boodschappen te doen. Hoe BBQ aan huis precies werkt lees je op deze pagina. 

Een barbecue pakket voor iedereen

Smaken verschillen, waar de ene persoon watertandend op de geur van speklapjes afkomt, heeft een ander liever een stukje verse vis. Vegetariërs hoeven zich ook niet buitengesloten te voelen, er zijn immers volop heerlijke vleesvervangers waar ook echte vleeseters graag een stukje van proeven. Je kunt nagenoeg onbeperkt barbecue pakketten samenstellen. Denk aan varkensvlees, rundvlees, kip, vis of vegetarisch. Met BBQ aan huis zal niemand hongerig naar huis toe gaan! 

Vergeet de bijgerechten niet

Een complete maaltijd is meer dan een biefstukje van de barbecue, natuurlijk maak je het helemaal af met heerlijk verse bijgerechten. Ruik je die heerlijke knapperige stokbroodjes met kruidenboter al? Of een romige aardappelsalade die uit eigen keuken lijkt te komen (wij zullen het geheim niet verklappen)? En met een frisse salade maak je het helemaal af. Dat is niet alleen gezond, het ziet er ook direct feestelijk uit.

Volop feesten met BBQ aan huis

Wanneer je zelf geen zin hebt om achter de professionele gasbarbecues plaats te nemen, is het ook mogelijk om een professionele braadmeester te boeken. Zo ben je gegarandeerd van een heerlijk lapje vlees, terwijl de gastheer en gastvrouw zich optimaal kunnen vermaken met de vrienden of familie. Deze vakkundige koks zorgen dat iedereen op hun wenken bediend wordt. Te gek toch?

Geen afwas na de barbecue

Als je graag van echt servies eet in plaats van plastic bordjes met bestek, zorgt BBQ aan huis daar uiteraard ook voor. Maak je niet druk over de afwas, na afloop nemen we alles weer mee zodat je niet urenlang hoeft op te ruimen en schoon hoeft te maken. Zo kunnen de festiviteiten tot in de kleine uurtjes doorgaan en is je huis daarna geen rampgebied!

Meer weten over alle mogelijkheden van BBQ aan huis? Neem direct contact op voor meer informatie en een offerte op maat.

BBQ aan huis

ALTIJD INBEGREPEN:

  • Geen stapels afwas na het feest, wij nemen alles mee en doen de afwas!
  • Gratis gebruik van de BBQ incl. gas
  • BBQ gereedschap
  • Brood met kruidenboter
  • Borden en bestek.

 

BBQ AAN HUIS

Vraag gerust naar de mogelijkheden via onze contactpagina!
BBQ CATERING UTRECHT is een onderdeel van DE MOBIELE KOK.

SNEL BBQ BESTELLEN!